Η Εταιρία

Το όραμά μας

 

Να αναπτύσσουμε λύσεις λογισμικού προηγμένης τεχνολογίας που εξελίσσουν το περιβάλλον του ελέγχου, της χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και της ανάλυσης δεδομένων. 

Για να το πετύχουμε αυτό, εργαζόμαστε συνεχώς για να παράγουμε μια σειρά από πετυχημένες βελτιώσεις, καινοτομίες, προσαρμογές και επεκτάσεις προϊόντων.

.

 

Πληροφορίες για την Euclid Consulting

Η Euclid Consulting είναι ο αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Caseware International στην Ελλάδα από το 2018. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τους κορυφαίους παρόχους λογισμικού για την προετοιμασία οικονομικών καταστάσεων, την αυτοματοποίηση του ελέγχου και την ανάλυση δεδομένων. Η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, ομίλους εταιρειών, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία. Η ομάδα μας αποτελείται από συμβούλους, ορκωτούς ελεγκτές και προγραμματιστές και παρέχει υποστήριξη υψηλής ποιότητας, με πρωταρχικό στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Από το 2021 η Euclid Consulting ξεκίνησε τη συνεργασία της με την IRIS Business Services Limited έναν από τους πρώτους παρόχους πλήρων επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων XBRL σε οργανισμούς παγκοσμίως. Ειδικοί σε θέματα ταξινομίας, τεχνικοί λογισμικού, επιχειρηματικοί αναλυτές και λογιστές συναντώνται για να παρέχουν ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα XBRL.

Αναζήτηση