Πληροφορίες

Πληροφορίες για την Euclid Consulting

Η Euclid Consulting είναι ο αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Caseware International στην Ελλάδα από το 2018. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τους κορυφαίους παρόχους λογισμικού για την προετοιμασία οικονομικών καταστάσεων, την αυτοματοποίηση του ελέγχου και την ανάλυση δεδομένων. Η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, ομίλους εταιρειών, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία. Η ομάδα μας αποτελείται από συμβούλους, ορκωτούς ελεγκτές και προγραμματιστές και παρέχει υποστήριξη υψηλής ποιότητας, με πρωταρχικό στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Από το 2021 η Euclid Consulting ξεκίνησε τη συνεργασία της με την IRIS Business Services Limited έναν από τους πρώτους παρόχους πλήρων επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων XBRL σε οργανισμούς παγκοσμίως. Ειδικοί σε θέματα ταξινομίας, τεχνικοί λογισμικού, επιχειρηματικοί αναλυτές και λογιστές συναντώνται για να παρέχουν ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα XBRL.

Συχνές Ερωτήσεις

Σε περίπτωση που δε βρείτε ικανοποιητική απάντηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι το CaseView;

To CaseView είναι μέρος των προϊόντων του προγράμματος Working Papers του λογισμικού Caseware®.  To CaseView είναι ένα επαναστατικό εργαλείο που παίρνει οποιαδήποτε μορφή εγγράφου ή έγγραφο εργασίας, συμπεριλαμβανομένου οικονομικών καταστάσεων έτοιμων για πελάτες, και το μετατρέπει σε έκδοση κορυφαίας ποιότητας.

Τι είναι το Caseware cloud;
Τι είναι το λογισμικό IDEA;
Τι είναι το πρότυπο του λογισμικού Caseware “Audit International”;
Τι είναι το Caseware Financials;
Τι είναι το Caseware Connector;
FAQ
Ρώτησε μας

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας
Παρακαλώ εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας
Παρακαλώ εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας Η διεύθυνση αλληλογραφίας δεν είναι έγκυρη
Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Αναζήτηση